Naslovnica » Novosti

Novosti

U SAFU održana Regionalna radionica

U SAFU održana Regionalna radionica

U sklopu studijskog posjeta u SAFU je održana Regionalna radionica na temu „Hrvatska iskustva u pripremi i provedbi IPA projekata“. Sudjelovali su predstavnici institucija iz Albanije, Bosne i Hercegovine, Kosova, Crne Gore, Republike Sjeverne Makedonije i Srbije. Studijska posjeta organizirana je kao aktivnost u okviru projekata jačanja kapaciteta državnih službenika zemalja jugoistočne Europe za IPA fondove. Tim povodom posjetili su i SAFU gdje su im naši stručnjaci održali predavanja o iskustvima u provedbi pretpristupnog programa IPA.

Opširnije
SAFU sudjelovao na "Tjednu EU fondova"

SAFU sudjelovao na "Tjednu EU fondova"

Od 11. do 15. ožujka, Zagorska razvojna agencija i Krapinsko- zagorska županija zajedno s partnerskim institucijama, organizirale su "Tjedan EU fondova" koji se održao na području Krapinsko – zagorske županije.

Opširnije
Regionalna edukacija – Zadar

Regionalna edukacija – Zadar

U svrhu što kvalitetnije i uspješnije provedbe projekata financiranih iz ESI fondova, u nadležnosti SAFU, stručnjaci za provedbu održali su 6. ožujka edukaciju u Zadru. Na jednodnevnoj edukaciji sudjelovali su korisnici s područja Zadarske i Ličko-senjske županije.

Opširnije
Povratak na vrh