Naslovnica » Novosti

Novosti

RIJEČ KORISNIKA: Općina Medulin

RIJEČ KORISNIKA: Općina Medulin

 1. Koje aktivnosti ste vi kao korisnik poduzeli kako biste uspješno savladali eventualne prepreke koje se događaju tijekom provedbe projekta?

Općina Medulin nositelj je projekta Arheološki park Vižula koji se odnosi na integrirano ulaganje u uređenje poluotoka Vižule kao arheološkog parka za posjetitelje, u razvoj turističkih sadržaja, infrastrukture i sustava upravljanja i promocije temeljenih na kulturnoj baštini. Ukupna vrijednost projekta je 19.645.579,23 kune, od čega je iz Europskog fonda za regionalni razvoj odobreno sufinanciranje u iznosu od 16.040.624,19 kuna. Projekt je sufinanciran iz Europskog fonda za regionalni razvoj iz Operativnog programa “Konkurentnost i kohezija” 2014. – 2020. Osnovni cilj projekta Arheološki park Vižula je kroz tematski povezana ulaganja temeljena na obnovi i valorizaciji kulturne baštine - arheološkog nalazišta iz doba antike - doprinijeti održivom društveno-gospodarskom razvoju Općine Medulin kao prepoznatljivog odredišta kulturnog i povijesnog turizma.

Opširnije
BILTEN ZA KORISNIKE 3/2018

BILTEN ZA KORISNIKE 3/2018

U trećem ovogodišnjem izdanju SAFU biltena za korisnike donosimo pregled aktivnosti zaposlenika SAFU-a, aktivnosti naših korisnika te novosti iz razdoblja od početka srpnja do kraja rujna 2018. godine. U pregledu novosti saznajte koje smo nove ugovore o dodjeli bespovratnih sredstava potpisali u prethodnom kvartalu, a u temi broja pročitajte kako se provode infrastrukturni projekti i koji su najčešći problemi koji se javljaju tijekom provedbe radova. Bilten u cijelosti pogledajte ovdje.

Opširnije
U SAFU održana edukacija za korisnike ugovora iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova

U SAFU održana edukacija za korisnike ugovora iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova

U Središnjoj agenciji za financiranje i ugovaranje programa i projekata Europske unije je u srijedu i četvrtak, 14. i 15. studenoga 2018. godine, održana uvodna edukacija za korisnike bespovratnih sredstava iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova, u okviru Poziva:

  • Priprema dokumentacije i izgradnja kapaciteta za provedbu Intervencijskih planova malih gradova na ratom pogođenim područjima
  • Provedba Intervencijskog plana Grada Petrinje
  • Provedba Intervencijskog plana Grada Vukovara
  • Provedba Intervencijskog plana Grada Belog Manastira i Općina Darda
Opširnije
Povratak na vrh