Naslovnica » Novosti

Novosti

U Belom Manastiru potpisani su ugovori za 17,6 milijuna kn

U Belom Manastiru potpisani su ugovori za 17,6 milijuna kn

Potpisnici su ministrica Gabrijela Žalac, ravnatelj SAFU-a Tomislav Petric, gradonačelnik Tomislav Rob i osam poduzetnika.

BELI MANASTIR

Devet projekata ukupne vrijednosti 17,6 milijuna kuna, od čega iz EU stiže 14,2 milijuna kuna, potpisali su jučer u Belom Manastiru ministrica regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Gabrijela Žalac, ravnatelj Središnje agencije za financiranje i ugovaranje Tomislav Petric, gradonačelnik Belog Manastira Tomislav Rob i osam poduzetnika s područja Grada Belog Manastira. Kroz provedbu potpisanih projekata predviđeno je očuvanje 83 postojeća radna mjesta te otvaranje nova 22 radna mjesta. EU sredstva dodijeljena su sukladno Programu integrirane fizičke, gospodarske i socijalne regeneracije malih gradova na ratom pogođenim područjima, odnosno pet depriviranih pilot područja, Belom Manastiru s Općinom Darda, Benkovcu, Kninu, Petrinji i Vukovaru.

Opširnije
U SAFU održana edukacija za korisnike

U SAFU održana edukacija za korisnike

U Središnjoj agenciji za financiranje i ugovaranje programa i projekata Europske unije je u srijedu, 22. svibnja 2019. godine, održana edukacija za korisnike bespovratnih sredstava iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova, u okviru Poziva Poziv za iskaz interesa za dodjelu bespovratnih sredstava iz Prioritetne osi 10 - Tehnička pomoć Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija 2014.-2020.“ za nastavak aktivnosti regionalnih koordinatora.

Opširnije
Povratak na vrh