Naslovnica » Novosti » Edukacija za korisnike ugovora iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova

Novosti

Edukacija za korisnike ugovora iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova

Edukacija za korisnike ugovora iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova

U Središnjoj agenciji za financiranje i ugovaranje programa i projekata Europske unije u utorak i srijedu, 5. i 6. lipnja 2018. godine, održana je uvodna edukacija za korisnike bespovratnih sredstava iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova, u okviru Poziva za sufinanciranje unaprjeđenja lučke infrastrukture u funkciji obalnog linijskog pomorskog prometa i Projekta Modernizacija i elektrifikacija željezničke pruge Zaprešić-Čakovec (R201) na dionici Zaprešić (isključivo) - Zabok (uključivo).

Edukaciju su održale kolegice iz SAFU: Jelena Starčević iz Ureda za provedbu infrastrukturnih fondova, Ana Gligo iz Ureda za financije i računovodstvo, Maja Antonija Hrenek iz Ureda za pravne poslove i utvrđivanje nepravilnosti, Nataša Milutin Naglić iz Ureda za provedbu infrastrukturnih projekata, Olivera Ratković iz Ureda za prethodnu provjeru postupaka nabave i odabira projekata te Petra Žunec iz Ureda za ugovaranje.

Novi korisnici imali su priliku naučiti kako efikasno i na vrijeme izvršiti ugovorom propisane obveze, kako se pripremiti za terenske provjere, kako kvalitetno pripremiti i provesti javnu nabavu, što su nepravilnosti i kako ih spriječiti kao i mnoge druge teme značajne za provedbu projekta.

Sve novosti
Povratak na vrh