Naslovnica » Novosti » Edukacija za korisnike ugovora iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova

Novosti

Edukacija za korisnike ugovora iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova

Edukacija za korisnike ugovora iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova

U Središnjoj agenciji za financiranje i ugovaranje programa i projekata Europske unije u  srijedu i četvrtak, 12. i 13. rujna 2018. godine, održana je uvodna edukacija za korisnike bespovratnih sredstava iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova, u okviru Poziva: „Promicanje održivog razvoja prirodne baštine“.

Edukaciju su održale kolegice i kolege iz SAFU-a: Denis Matas iz Ureda za provedbu pretpristupnih programa i projekata i ESI fondova, Zvjezdana Čegir iz Službe za potporu ravnatelju, Ilija Marunica iz Ureda za financije i računovodstvo, Biljana Pataki iz Ureda za pravne poslove i utvrđivanje nepravilnosti, Nataša Milutin Naglić iz Ureda za provedbu infrastrukturnih projekata, Olivera Ratković iz Ureda za prethodnu provjeru postupaka nabave i odabira projekata i Danijel Perić iz Ureda za ugovaranje.

Novi korisnici imali su priliku naučiti kako efikasno i na vrijeme izvršiti ugovorom propisane obveze, kako se pripremiti za terenske provjere, kako kvalitetno pripremiti i provesti javnu nabavu, što su nepravilnosti i kako ih spriječiti kao i mnoge druge teme značajne za provedbu projekta.

Sve novosti
Povratak na vrh