Naslovnica » Novosti » Održana edukacija za korisnike ugovora iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova

Novosti

Održana edukacija za korisnike ugovora iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova

Održana edukacija za korisnike ugovora iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova

U Središnjoj agenciji za financiranje i ugovaranje programa i projekata Europske unije je u srijedu i četvrtak, 7. i 8. studenoga 2018. godine, održana uvodna edukacija za korisnike bespovratnih sredstava iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova, u okviru Poziva:

  • Unaprjeđivanje infrastrukture za pružanje socijalnih usluga u zajednici osobama s invaliditetom kao podrška procesu deinstitucionalizacije –faza 1
  •  Unaprjeđivanje infrastrukture pružatelja socijalnih usluga djeci i mladima kao podrška procesu deinstitucionalizacije – faza 1
  •  Unaprjeđivanje infrastrukture centara za socijalnu skrb kao podrška procesu deinstitucionalizacije – faza 1
  • Poboljšanje isplativosti i pristupa dnevnim bolnicama i/ili dnevnim kirurgijama 
  •  Poboljšanje pristupa hitnoj zdravstvenoj zaštiti

Edukaciju su održali Josipa Stinčić iz Ureda za provedbu pretpristupnih programa i projekata i ESI fondova, Tomislav Ilić iz Ureda za financije i računovodstvo, Biljana Pataki iz Ureda za pravne poslove i utvrđivanje nepravilnosti, Zvjezdana Čegir iz Službe za potporu ravnatelju, Mihaela Đalto iz Ureda za prethodnu provjeru postupaka nabave i odabira projekata, Zorana Rade iz Ureda za ugovaranje i Nataša Milutin Naglić iz Ureda za provedbu infrastrukturnih projekata.

Korisnici su imali priliku naučiti kako efikasno i na vrijeme izvršiti ugovorom propisane obveze, kako se pripremiti za terenske provjere, kako kvalitetno pripremiti i provesti javnu nabavu, što su nepravilnosti i kako ih spriječiti kao i mnoge druge teme značajne za provedbu projekta.

Sve novosti
Povratak na vrh