Naslovnica » Novosti

Novosti

SAFU: Zatvoren natječaj za 19 radnih mjesta

Prošli utorak, 9. ožujka 2010. bio je zadnji dan za podnošenje zamolbi za 19 radnih mjesta u Središnjoj agenciji za financiranje i ugovaranje programa i projekata Europske unije (SAFU). Obrada prijava je u tijeku te je u ovom trenutku nepoznat konačan broj zaprimljenih zamolbi. Nepotpune i nepravovremene prijave se neće razmatrati. Sve nove informacije o natječaju, kao i obavijesti o rasporedu testiranja kandidata pravovremeno će se objavljivati na Internet strancima SAFU.

Opširnije

Svečano otvaranjeTwinning light projekta „Jačanje stručnog kapaciteta hrvatske Agencije za lijekove i medicinske proizvode u implementaciji europskog zakonodavstva za lijekove“

U petak, 10. prosinca 2010. godine, s početkom u 11 sati u Palace Hotelu Zagreb, u organizaciji hrvatske Agencije za lijekove i medicinske proizvode (HALMED) i Delegacije Europske unije u Republici Hrvatskoj, održat će se svečanost otvaranja Twinning light projekta „Jačanje stručnog kapaciteta hrvatske Agencije za lijekove i medicinske proizvode u implementaciji europskog zakonodavstva za lijekove“.

Cilj ovog projekta, vrijednog 250 000 eura, je ojačati ocjenu i provjeru kakvoće lijekova za ljudsku uporabu u skladu s europskim standardima. Projekt je potpora daljnjem razvoju i jačanju operativnog kapaciteta hrvatske Agencije za lijekove i medicinske proizvode. Projekt će doprinijeti kontinuiranom usvajanju europskih standarda što je trajni cilj Republike Hrvatske.

Opširnije

Svečano otvaranje IPA twinning projekt 'Jačanje kapaciteta hrvatske Agencije za plaćanje'

Projekt vrijedan 2 milijuna eura pomoći će Republici Hrvatskoj u njezinim pripremama za korištenje europskih poljoprivrednih fondova koji će joj biti na raspolaganju nakon pristupanja EU. Projekt izravno utječe na zatvaraj dva mjerila Poglavlja 11 - 'Poljoprivreda i ruralni razvoj', odnosno uspostavu potpuno operativne Agencije za plaćanje i IACS sustava, kojim se upravlja poljoprivrednim fondovima EU.

Opširnije
Povratak na vrh