Naslovnica » Novosti

Novosti

U SAFU održana edukacija za korisnike bespovratnih sredstava

U SAFU održana edukacija za korisnike bespovratnih sredstava

U Središnjoj agenciji za financiranje i ugovaranje programa i projekata Europske unije je u utorak, 11. lipnja 2019. godine, održana edukacija za korisnike bespovratnih sredstava iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova, u okviru Poziva:

  • Razvoj poduzetništva u gradu Vukovaru,
  • Razvoj poduzetništva u gradu Belom Manastiru,
  • Razvoj poduzetništva u gradu Kninu.
Opširnije
Nova ulaganja na području Knina vrijedna preko 12 milijuna kuna

Nova ulaganja na području Knina vrijedna preko 12 milijuna kuna

U Kninu je danas svečano uručeno 9 novih ugovora u okviru 3 različita poziva: poziva za razvoj poduzetništva u gradu Kninu, za pripremu dokumentacije i izgradnje kapaciteta za provedbu IP-ova malih gradova na ratom pogođenim područjima te za provedbu IP-a Grada Knina. 

Opširnije
Potpisan ugovor za projekt  ZET-a “1. faza modernizacije tramvajske infrastrukture u Zagrebu”

Potpisan ugovor za projekt ZET-a “1. faza modernizacije tramvajske infrastrukture u Zagrebu”

Danas je u zgradi Gradske uprave potpisan Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava za gotovo 260 milijuna kuna vrijedan projekt 1. faze modernizacije tramvajske infrastrukture u Zagrebu. Ugovor su potpisali ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković, ravnatelj Središnje agencije za financiranje i ugovaranje programa i projekata Europske unije, Tomislav Petric, te u ime korisnika, direktorica ZET-a Ljuba Žgela, a svečanosti je prisustvovao i gradonačelnik Grada Zagreba, Milan Bandić.

Opširnije
Povratak na vrh