Naslovnica » Novosti

Novosti

RIJEČ KORISNIKA: Općina Medulin

RIJEČ KORISNIKA: Općina Medulin

 1. Koje aktivnosti ste vi kao korisnik poduzeli kako biste uspješno savladali eventualne prepreke koje se događaju tijekom provedbe projekta?

Općina Medulin nositelj je projekta Arheološki park Vižula koji se odnosi na integrirano ulaganje u uređenje poluotoka Vižule kao arheološkog parka za posjetitelje, u razvoj turističkih sadržaja, infrastrukture i sustava upravljanja i promocije temeljenih na kulturnoj baštini. Ukupna vrijednost projekta je 19.645.579,23 kune, od čega je iz Europskog fonda za regionalni razvoj odobreno sufinanciranje u iznosu od 16.040.624,19 kuna. Projekt je sufinanciran iz Europskog fonda za regionalni razvoj iz Operativnog programa “Konkurentnost i kohezija” 2014. – 2020. Osnovni cilj projekta Arheološki park Vižula je kroz tematski povezana ulaganja temeljena na obnovi i valorizaciji kulturne baštine - arheološkog nalazišta iz doba antike - doprinijeti održivom društveno-gospodarskom razvoju Općine Medulin kao prepoznatljivog odredišta kulturnog i povijesnog turizma.

Opširnije
BILTEN ZA KORISNIKE 3/2018

BILTEN ZA KORISNIKE 3/2018

U trećem ovogodišnjem izdanju SAFU biltena za korisnike donosimo pregled aktivnosti zaposlenika SAFU-a, aktivnosti naših korisnika te novosti iz razdoblja od početka srpnja do kraja rujna 2018. godine. U pregledu novosti saznajte koje smo nove ugovore o dodjeli bespovratnih sredstava potpisali u prethodnom kvartalu, a u temi broja pročitajte kako se provode infrastrukturni projekti i koji su najčešći problemi koji se javljaju tijekom provedbe radova. Bilten u cijelosti pogledajte ovdje.

Opširnije
Povratak na vrh