Naslovnica » Novosti

Novosti

SAFU održao regionalnu edukaciju u Prelogu

SAFU održao regionalnu edukaciju u Prelogu

U svrhu što kvalitetnije i uspješnije provedbe projekata financiranih iz ESI fondova, u nadležnosti SAFU, stručnjaci za provedbu održali su 5. lipnja edukaciju u Prelogu. Na jednodnevnoj edukaciji sudjelovali su korisnici s područja Međimurske, Varaždinske i Koprivničko-križevačke županije.

Opširnije
Potpisani novi ugovori: 101 milijun kuna za lokalne razvojne projekte

Potpisani novi ugovori: 101 milijun kuna za lokalne razvojne projekte

Četiri ugovora o dodjeli bespovratnih EU sredstava za projekte ukupne vrijednosti 101 milijun kuna, pri čemu je 86 milijuna kuna bespovratnih sredstava iz EU fondova, potpisali su ministrica regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Gabrijela Žalac i ravnatelj Središnje agencije za financiranje i ugovaranje programa i projekata Europske unije Tomislav Petric s predstavnicima Zagorske razvojne agencije, Javne ustanove za regionalni razvoj Varaždinske županije, Javne ustanove za razvoj Međimurske županije i Regionalnoga koordinatora Sisačko-moslavačke županije.

Opširnije
U Belom Manastiru potpisani ugovori u vrijednosti 17,6 milijuna HRK

U Belom Manastiru potpisani ugovori u vrijednosti 17,6 milijuna HRK

Devet projekata ukupne vrijednosti 17,6 milijuna kuna, od čega iz EU stiže 14,2 milijuna kuna, potpisali su jučer u Belom Manastiru ministrica regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Gabrijela Žalac, ravnatelj Središnje agencije za financiranje i ugovaranje Tomislav Petric, gradonačelnik Belog Manastira Tomislav Rob i osam poduzetnika s područja Grada Belog Manastira. Kroz provedbu potpisanih projekata predviđeno je očuvanje 83 postojeća radna mjesta te otvaranje nova 22 radna mjesta. EU sredstva dodijeljena su sukladno Programu integrirane fizičke, gospodarske i socijalne regeneracije malih gradova na ratom pogođenim područjima, odnosno pet depriviranih pilot područja, Belom Manastiru s Općinom Darda, Benkovcu, Kninu, Petrinji i Vukovaru.

Opširnije
U SAFU održana edukacija za korisnike

U SAFU održana edukacija za korisnike

U Središnjoj agenciji za financiranje i ugovaranje programa i projekata Europske unije je u srijedu, 22. svibnja 2019. godine, održana edukacija za korisnike bespovratnih sredstava iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova, u okviru Poziva Poziv za iskaz interesa za dodjelu bespovratnih sredstava iz Prioritetne osi 10 - Tehnička pomoć Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija 2014.-2020.“ za nastavak aktivnosti regionalnih koordinatora.

Opširnije
Povratak na vrh