Preskoči na sadržaj

Bilten br. 3/2021

Uvodna riječ

Uvodna riječ

Dragi korisnici,

ovaj broj biltena s razlogom će obilježiti projekt Cestovna povezanost s Južnom Dalmacijom – Pelješki most, koji je uspješno spojen u srpnju. Ujedno je i najbolji primjer vrijednosti EU fondova i kruna Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija“ 2014. - 2020.

Ponosni smo što je i Pelješki most #jedanodtisuću projekata koje SAFU provodi na području Lijepe naše. Uspjeh od preko tisuću potpisnih ugovora ukupne vrijednosti preko 40 milijardi kuna, od čega je čak 35 milijardi kuna bespovratnih sredstva, zajednički je uspjeh svih nas. Raduje nas što smo posjetili svaku županiju i na licu mjesta ovjekovječili projekte koji doprinose pozitivnoj promjeni naših općina, gradova i županija te olakšavaju svakodnevnicu naših sugrađana. Stoga i s vama dijelimo naše priče i pozitivne primjere koje mogu poslužiti kao inspiracija i motivacija.

Često ističemo kako ne postoje mali i veliki projekt, svaki projekt je vrijedan onoliko koliko je pomogao u unaprjeđenju poslovnih i gospodarskih procesa te općenito kvalitete života. U prošlom financijskom razdoblju susretali smo se s mnogim preprekama, no neka nam one budu pouka za novo financijsko razdoblje koje je pred nama kako bismo ga iskoristili još bolje i učinkovitije.

Ponosni smo na svakog našeg korisnika i svaki naš zajednički projekt te zahvaljujemo svima na dosadašnjoj suradnji!

S poštovanjem,

Tomislav Petric, ravnatelj

Bilten
Povratak na vrh