Preskoči na sadržaj
Naslovnica » Novosti » SAFU stručnjaci održali Uvodnu edukaciju za korisnike

Novosti

SAFU stručnjaci održali Uvodnu edukaciju za korisnike

SAFU stručnjaci održali Uvodnu edukaciju za korisnike

Stručnjaci iz Središnje agencije za financiranje i ugovaranje su u srijedu, četvrtak i petak, 17., 18. i 19. veljače održali online edukaciju  za korisnike bespovratnih sredstava u okviru Poziva:

  • Unapređivanje infrastrukture za pružanje socijalnih usluga u zajednici kao podrška procesu deinstitucionalizacije – druga faza“,
  • „Jačanje kapaciteta za istraživanje, razvoj i inovacije““,
  • : „Poziv za iskaz interesa Gradu Karlovcu - Posredničkom tijelu integriranih teritorijalnih ulaganja za dodjelu bespovratnih sredstava iz Prioritetne osi 10: Tehnička pomoć, Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014.-2020."

Na edukaciji je sudjelovalo više od 80 predstavnika korisničkih institucija, a edukaciju su održali Nikolina Sabolić, Ivana Pavić i Boris Butigan iz Ureda za kontrolu provedbe projekta III, Valentina Marohnić i Sunčana Šuka Grgurev iz Ureda za provjeru nabave, Dragica Dujić iz Ureda za provedbu infrastrukturnih projekata te Mirna Beljan iz Ureda za međunarodne i horizontalne poslove.

Korisnici su imali priliku dobiti informacije vezano za izvršenje ugovornih obveza, financijsko izvještavanje, postupke javne nabave, provjere kod ugovora o izvođenju radova te mnoge druge teme značajne za provedbu projekta.

Sve novosti
Povratak na vrh