Preskoči na sadržaj
Naslovnica » Novosti

Novosti

U SAFU održana još jedna online edukacija na temu „Nepravilnosti”

U SAFU održana još jedna online edukacija na temu „Nepravilnosti”

U Središnjoj agenciji za financiranje i ugovaranje programa i projekata Europske unije je u srijedu, 3. veljače održana online edukacija za korisnike bespovratnih sredstava iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova na temu „Nepravilnosti i najčešći problemi u provedbi projekta“ u okviru Poziva:

„Povećanje zapošljavanja i turističkih izdataka kroz unaprjeđenje kulturne baštine“, „ITU Inovacijski inkubator InnoBROD“, „ITU - Izgradnja infrastrukture poduzetničke zone Crno - faza I“, „Obnova kulturne baštine urbanog područja Zadar“, „Revitalizacija kulturne baštine u urbanom području Pula“, „Priprema i provedba integriranih razvojnih programa temeljenih na obnovi kulturne baštine na području Slavonije, Baranje i Srijema“, „Revitalizacija kulturne baštine urbane aglomeracije Osijek“, „ITU - IT Park“, „ITU - Povežimo se s baštinom”, „ITU -Investicije u razvoj poslovne infrastrukture i poduzetničkih inkubatora na Urbanom području Pula” ,„ITU - Coworking Pula”, „Obnova brownfield područja u urbanom području Pula“, „Veliki projekt e-Škole: Razvoj sustava digitalno zrelih škola (II. faza)“, „Provedba Intervencijskog plana grada Benkovca, Grada Belog Manastira i Općine Darda, Grada Vukovara i Grada Knina“.

Opširnije
Bilten za korisnike

Bilten za korisnike

U posljednjem biltenu za korisnike u 2020. godinu donosimo pregled aktivnosti i potpisanih ugovora s našim korisnicima u razdoblju listopad - prosinac. U novom broju biltena razgovarali smo s korisnikom najuspješnijeg EU projekta u 2020. godini - PISMO-Novska, dok u rubrici Vi imate riječ svoje iskustvo tijekom provedbe projekta s nama je podijelio korisnik Grad Sinj. S online edukacijama nastavljamo i u 2021. godini te se nadamo što skorijem povratku organizaciji i provođenju edukacija uživo.

Cijeli bilten za korisnike možete pročitati ovdje.

Opširnije
Pomoć u provedbi Sporazuma o stabilizaciji i pridruživanju - Direktiva EU o uslugama 2006/123/EZ - video konferencija

Pomoć u provedbi Sporazuma o stabilizaciji i pridruživanju - Direktiva EU o uslugama 2006/123/EZ - video konferencija

Ministarstvo trgovine i industrije (MTI) na Kosovu i članovi tima Twinning projekta pod nazivom „Pomoć u provedbi Sporazuma o stabilizaciji i pridruživanju - Direktiva EU o uslugama 2006/123/EZ“ organizirali su službeni događaj povodom početka projekta, 25. siječnja 2021. virtualnim putem, poštujući anti-covid mjere koje su na snazi.

Opširnije
Povratak na vrh