Naslovnica » Novosti

Novosti

Svečano zatvoren CARDS projekt unapređenja sigurnosti hrane

Formalnom završnom svečanosti obilježen je danas završetak CARDS 2004 twinning projekta "Daljnje jačanje kapaciteta u području živih životinja i prehrambenih proizvoda" kojem je cilj bio unaprijediti razmjenu poljoprivrednih i prerađenih proizvoda kako bi se povećala prisutnost hrvatskih proizvoda na europskim i svjetskim tržištima.  

Opširnije

Najava: Otvorena vrata " Izrada financijskih planova za programe koji se financiraju iz pretpristupnih fondova EU“

Otvorena vrata na temu „Izrada financijskih planova za programe koji se financiraju iz pretpristupnih fondova EU" održat će se u utorak, 06. listopada od 14.00 -16.00 sati u Velikoj dvorani, SAFU. Radionicu će voditi Ivana Galić, pomoćnica ravnateljice Ureda za financije i računovodstva i Milana Brkić, voditeljica Odjela za računovodstvo.  

Opširnije
Održana Otvorena vrata na temu „Izrada financijskih planova za programe koji se financiraju iz pretpristupnih fondova EU"

Održana Otvorena vrata na temu „Izrada financijskih planova za programe koji se financiraju iz pretpristupnih fondova EU"

Predavanje pod nazivom „Izrada financijskih planova za programe koji se financiraju iz pretpristupnih fondova EU" održano je u utorak, 6. listopada u prostorima Središnje agencije za financiranje i ugovaranje programa i projekata EU za djelatnike Jedinica za provedbu projekata, u sklopu tijela državne uprave. Radionicu su vodile Ivana Galić, pomoćnica ravnateljice Ureda za financije i računovodstva i Milana Brkić, voditeljica Odjela za računovodstvo.

Opširnije
Povratak na vrh