Preskoči na sadržaj
Naslovnica » Novosti

Novosti

Objavljen natječaj u iznosu od 1.111.111,00 eura

Središnja agencija za financiranje i ugovaranje programa i projekata EU objavila je natječaj pod nazivom „Osnaživanje uloga i kapaciteta organizacija civilnog društva za praćenje provedbe pravne stečevine EU u području antidiskriminacijskih strategija" koji će se financirati EU sredstvima iz pretpristupnog programa IPA 2008.  

Opširnije

Svečano zatvoren CARDS projekt unapređenja sigurnosti hrane

Formalnom završnom svečanosti obilježen je danas završetak CARDS 2004 twinning projekta "Daljnje jačanje kapaciteta u području živih životinja i prehrambenih proizvoda" kojem je cilj bio unaprijediti razmjenu poljoprivrednih i prerađenih proizvoda kako bi se povećala prisutnost hrvatskih proizvoda na europskim i svjetskim tržištima.  

Opširnije

Najava: Otvorena vrata " Izrada financijskih planova za programe koji se financiraju iz pretpristupnih fondova EU“

Otvorena vrata na temu „Izrada financijskih planova za programe koji se financiraju iz pretpristupnih fondova EU" održat će se u utorak, 06. listopada od 14.00 -16.00 sati u Velikoj dvorani, SAFU. Radionicu će voditi Ivana Galić, pomoćnica ravnateljice Ureda za financije i računovodstva i Milana Brkić, voditeljica Odjela za računovodstvo.  

Opširnije
Povratak na vrh