Preskoči na sadržaj
Naslovnica » Novosti

Novosti

Oglas za posao u okviru Twinning projekta iz programa IPA 2009: "Jačanje administrativnih kapaciteta agencija i tijela za koordinaciju shema socijalne sigurnosti"

Oglas za posao u okviru gore navedenog projekta iz programa IPA 2009 pod nazivom "Jačanje administrativnih kapaciteta agencija i tijela za koordinaciju shema socijalne sigurnosti" se nalazi u privitku.

Odricanje od odgovornosti: Ugovorno tijelo za predmetni oglas je institucija zemlje članice u svojstvu Twinning partnera. SAFU ne preuzima odgovornost koja bi na bilo koji način mogla proizaći iz objavljenog oglasa.

Opširnije
Predstavljena Studija nadzora i upravljanja pomorskim prometom

Predstavljena Studija nadzora i upravljanja pomorskim prometom

Vjerujem da će iduće godine Svjetska pomorska organizacija podržati naš prijedlog i proglasiti Jadran posebno osjetljivim morskim područjem, a zaštiti Jadrana i sigurnosti plovidbe doprinijet će i uspostava hrvatske službe nadzora i upravljanja pomorskim prometom (VTMIS), istaknuo je kap. Mario Babić, pomoćnik ministra, na predstavljanju Funkcionalne i tehničke studije Sustava nadzora i upravljanja pomorskim prometom.

Opširnije
Informativna radionica za pozive iz programa IPA 2012

Informativna radionica za pozive iz programa IPA 2012

Ured Vlade Republike Hrvatske za udruge u sklopu IPA programa, I komponente, programskog razdoblja 2012, u suradnji sa Središnjom agencijom za financiranje i ugovaranje programa i projekata Europske unije, organizirali su info-radionicu za tri objavljena poziva:

• Jačanje kapaciteta organizacija civilnog društva za osiguravanje djelotvorne provedbe standarda EU u ostvarenju ljudskih prava

• Jačanje lokalnih partnerstava za otvorenu vlast i borbu protiv korupcije u odgovornom upravljanju prirodnim resursima

• Poticanje inovativnih oblika filantropije u lokalnim zajednicama za potporu održivosti organizacija civilnog društva

Opširnije
Povratak na vrh