Preskoči na sadržaj
Naslovnica » Novosti

Novosti

Natječaj za zapošljavanje od 10. srpnja - Obavijest kandidatima

Obavještavaju se kandidati koji su se javili na Javni natječaj za zapošljavanje objavljen 10. srpnja da će se psihologijsko testiranje održati 3. i 4. rujna 2013. u prostorijama SAFU.

Svi kandidati koji udovoljavaju uvjetima natječaja i koji su pravovremeno predali potpunu dokumentaciju bit će putem elektroničke pošte obaviješteni o točnom terminu testiranja (molimo provjeravati i junk-mail u inboxu).

Opširnije

Objavljen natječaj za popunjavanje radnih mjesta

Središnja agencija za financiranje i ugovaranje programa i projekata Europske unije objavila je 5. rujna 2011. godine natječaj za popunjavanje radnih mjesta u Uredu za ugovaranje, Uredu za pripremu i provedbu projekata i Uredu za osiguranje kvalitete dokumenata.

Opširnije
Održana Otvorena vrata „Ugovori o bespovratnim sredstvima – početna radionica“

Održana Otvorena vrata „Ugovori o bespovratnim sredstvima – početna radionica“

U prostorijama Središnje agencije za financiranje i ugovaranje programa i projekata EU, u srijedu, 9. svibnja 2012. u okviru projekta Otvorena vrata održana je radionica „Ugovori o bespovratnim sredstvima – početna radionica“ koju su održale gđa Marija Čakarić Bjelobrk i gđa Emina Bačarka, savjetnice u Uredu za pripremu i provedbu projekata.

Opširnije
Povratak na vrh