Preskoči na sadržaj
Naslovnica » Novosti

Novosti

Informativna radionica za Poziv na dostavu prijedloga „Jačanje kapaciteta za istraživanje, razvoj i inovacije“

Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta objavilo je otvoreni Poziv na dostavu prijedloga „Jačanje kapaciteta za istraživanje, razvoj i inovacije“. Informativna radionica za sve potencijalne prijavitelje održat će se 11. veljače 2014. godine u prostorijama Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta. Predviđeno trajanje sastanka je od 10:00 do 16:30 sati.

Opširnije

Završen projekt potpore nacionalnom viznom sustavu

U Ministarstvu vanjskih i europskih poslova održava je svečanost zatvaranja projekta "Potpora nacionalnom viznom ustavu". Radi se o twinning light projektu hrvatskog Ministarstva vanjskih i europskih poslova i finskog Ministarstva vanjskih poslova, u vrijednosti od 250 000 eura, financiranog putem Europske komisije. Uzvanike su pozdravili Peter Stenlund, državni podtajnik u finskom Ministarstvu vanjskih poslova i Andreja Metelko-Zgombić, pomoćnica ministrice vanjskih i europskih poslova, a voditeljice ovog projekta Päivi Blinnikka iz finskog i Maja Teider iz hrvatskog Ministarstva vanjskih i europskih poslova predstavile su glavne aktivnosti provedenih u razdoblju od šest mjeseci.

Opširnije
Predstavljeni rezultati projekta Slohra Zonet iz programa Phare 2005, Interreg IIIA

Predstavljeni rezultati projekta Slohra Zonet iz programa Phare 2005, Interreg IIIA

Rezultati projekta Promocija integracije poslovnih zona, poduzetničkih inkubatora i tehnoloških parkova u inovativnu poduzetničku mrežu u pograničnim regijama u Sloveniji i Hrvatskoj, skraćeno SLOHRA ZONET, financiran iz programa Phare 2005 Interreg IIIA susjedski program Slovenija-Mađarska–Hrvatska 2004.-2006, predstavljeni su 4. srpnja 2008. u Puli, u prostorijama Istarske razvojne agencije, kao korisnika projekta. Projekt je vrijedan 101.390,78 eura od čega bespovratna sredstva EU iznose 75.850,44 eura.

Opširnije
Povratak na vrh