Naslovnica » Novosti

Novosti

SAFU održao webinar za korisnike

SAFU održao webinar za korisnike

Stručnjaci iz Središnje agencije za financiranje i ugovaranje su u ponedjeljak, utorak i srijedu 15.,16. i 17. lipnja održali webinar za korisnike bespovratnih sredstava u okviru Poziva:

  • „Uspostava infrastrukture regionalnih centara kompetentnosti u strukovnom obrazovanju kao podrška procesu reforme strukovnog obrazovanja i osposobljavanja”,
  • „Podrška razvoju Centara kompetencija“,
  • „ITU – Inovacijski inkubator InnoBROD” ,
  • „Povećanje zapošljavanja i turističkih izdataka kroz unaprjeđenje kulturne baštine” .
Opširnije
U Benkovcu dodijeljeni ugovori za devet novih projekata

U Benkovcu dodijeljeni ugovori za devet novih projekata

U Benkovcu su 16. lipnja 2020. godine ministar regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Marko Pavić i ravnatelj Središnje agencije za financiranje i ugovaranje programa i projekata Europske unije Tomislav Petric korisnicima uručili devet novih ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava koji se sufinanciraju iz tri različita poziva u okviru Operativnog programa "Konkurentnost i kohezija".

Opširnije
Nova ulaganja na području Splitsko-dalmatinske županije

Nova ulaganja na području Splitsko-dalmatinske županije

Tijekom posjeta Splitsko-dalmatinskoj županiji, ministar regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Marko Pavić i ravnatelj Središnje agencije za financiranje i ugovaranje programa i projekata Europske unije Tomislav Petric korisnicima su uručili devet ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava za devet projekata koji se sufinanciraju iz tri različita poziva u okviru OPKK.

Opširnije
Povratak na vrh