Preskoči na sadržaj
Naslovnica » Novosti » U SAFU održane dvije online edukacije na temu „Nepravilnosti”

Novosti

U SAFU održane dvije online edukacije na temu „Nepravilnosti”

U SAFU održane dvije online edukacije na temu „Nepravilnosti”

U Središnjoj agenciji za financiranje i ugovaranje programa i projekata Europske unije 30. lipnja te 7. srpnja održane su edukacije za korisnike bespovratnih sredstava iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova na temu „Nepravilnosti i najčešći problemi u provedbi projekta“.

U srijedu, 30. lipnja online edukacija obuhvatila je Pozive:  „Jačanje kapaciteta za istraživanje, razvoj i inovacije”  te  „Priprema IRI infrastrukturnih projekata”, dok je u srijedu, 7. srpnja obuhvatila Pozive: "ITU – Centar za mlade (faza II.) – Parterno uređenje okoliša Centra za mlade u sklopu bivše vojarne u ulici Stjepana Radića u Zadru", "ITU - Obnova brownfield lokacije nekadašnjeg kina Edison", "ITU – Mehanika – polivalentni centar", "ITU - Revitalizacija brownfield lokacija Urbane aglomeracije Rijeka", "ITU - Revitalizacija nekadašnjeg kina Edison u funkciji pokretanja integriranih turističkih programa u gradu Karlovcu", "ITU - Razvoj zone Dračevac - Tehnološki park Split – Dračevac", "Unaprjeđenje poduzetničke infrastrukture urbane aglomeracije Osijek"; „ITU - Izgradnja prometnica S3-S4-T10 u Gospodarskoj zoni Jalševac u Jastrebarskom”, „ITU – Obnova Tvrđave - opremanje“, „ITU - Obnova zgrade stare škole i kulturno-turistička revitalizacija kroz ITU mehanizam – Ekomuzej Bistra”, „ITU- Poljoprivredno – poduzetnički inkubator Brodski Stupnik”,  „ITU - VG Poduzetnički inkubator”, “ITU- Razvoj poduzetničkih potpornih institucija Urbane aglomeracije Split“

Na edukacijama je sudjelovalo više od 80 predstavnika korisnika, a kroz edukacije se nastojalo dodatno ukazati na značaj nepravilnosti kao i na najčešće probleme u provedbi projekata.

Edukacije su održale Sanja Jorgić i Ines Koščević iz Ureda za pravne poslove i utvrđivanje nepravilnosti, a kao podrška predavači sudjelovali su Ivan Mustapić i Nataša Milutin Naglić  iz Ureda za provedbu infrastrukturnih radova, Goran Domitrović iz Ureda za provjeru nabave te Danijel Perić iz Ureda za ugovaranje. 

Sve novosti
Povratak na vrh