SAFU | Središnja agencija za financiranje i ulaganje


Primjeri EU projekata u Hrvatskoj

Vijesti i najave

Sve vijesti

20velj
2017

U Dubrovniku održana radionica za korisnike

Dubrovnik - U okviru Poziva "Modernizacija, unaprjeđenje i proširenje infrastrukture studentskog smještaja za studente u nepovoljnom položaju" održana je informacijska radionica za korisnike projekta "Kompleks studentskog doma Sveučilišta u Dubrovniku".

Opširnije

17velj
2017

Jačanje sustava inspekcijskih nadzora industrijskih postrojenja koja značajno utječu na okoliš

U petak, 17. veljače 2017. godine s početkom u 12.00 sati u Hrvatskom državnom arhivu, Trg Marka Marulića 21, Zagreb održana je svečanost otvorenja projekta tehničke pomoći “Jačanje sustava inspekcijskih nadzora industrijskih postrojenja koja značajno utječu na okoliš“. Cilj projektaje doprinijeti unaprjeđenju cjelokupnog stanja okoliša u Republici Hrvatskoj i smanjenju onečišćenja kroz unaprjeđenje inspekcijskih nadzora u skladu s najboljim EU praksama.

Opširnije

13velj
2017

Radionica za korisnike ugovora iz Strukturnih fondova

U Središnjoj agenciji za financiranje i ugovaranje programa i projekata Europske unije u četvrtak 9. veljače 2017. godine održana informacijska radionica za korisnike bespovratnih sredstava iz Strukturnih fondova. Radionica je održana za korisnike bespovratnih sredstava u okviru Poziva Priprema i provedba Integriranih razvojnih programa temeljenih na obnovi kulturne baštine, a na temu„Izvještavanje i izmjene ugovora o bespovratnim sredstvima“.

Radionicu su održale kolegice Jelena Starčević iz Ureda za provedbu strukturnih instrumenata i Ana Gligo, Ured za financije i računovodstvo.

Nivas info@nivas.hr
Nivas.hr | Uploading 24/7
Interactive Design & Development
Ladislava Štritofa 1
Zagreb 10000 Croatia
Work 385-(0)1 | 2320-541