SAFU | Središnja agencija za financiranje i ulaganje


Primjeri EU projekata u Hrvatskoj

Vijesti i najave

Sve vijesti

29lip
2016

Potpisan ugovor za studentski dom u Čakovcu

U zgradi Međimurskog veleučilišta, u Čakovcu, održano je svečano potpisivanje Ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava za projekt „Uključivo studiranje“, ukupne vrijednosti 8.992.075,00 kuna. Ugovor je potpisan u sklopu Poziva na dostavu projektnih prijedloga: Modernizacija, unaprjeđenje i proširenje infrastrukture studentskog smještaja za studente u nepovoljnom položaju u okviru Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija“.

Opširnije

23lip
2016

Održan sastanak Nadzornog odbora IPA TAIB

U Zagrebu je održan 18. sastanak nadzornog odbora za provedbu I. komponente programa IPA u Republici Hrvatskoj. Hrvatsku stranu su predstavljali: Sonja Bošnjak, zamjenica ministra regionalnoga razvoja i fondova EU i nacionalni IPA-koordinator (NIPAK), Tomislav Petric, ravnatelj Središnje agencije za ugovaranje i financiranje i dužnosnik ovlašten za ovjeravanje programa (DOOP), Ivana Jakir-Bajo pomoćnica ministra financija i nacionalna dužnosnica za ovjeravanje (NDO), te Ivan Ramljak iz Agencije za reviziju sustava provedbe programa Europske unije.

Opširnije

10lip
2016

Lipanj: Javni natječaj za zapošljavanje – više radnih mjesta

Središnja agencija za financiranje i ugovaranje programa i projekata Europske unije raspisala je Javni natječaj za zapošljavanje. 

Više informacija pogledajte ovdje

Nivas info@nivas.hr
Nivas.hr | Uploading 24/7
Interactive Design & Development
Ladislava Štritofa 1
Zagreb 10000 Croatia
Work 385-(0)1 | 2320-541