SAFU | Središnja agencija za financiranje i ulaganje


Primjeri EU projekata u Hrvatskoj

Vijesti i najave

Sve vijesti

25svi
2016

Započeo Twinning projekt “Podrška ravnopravnosti spolova”

Ured za ravnopravnost spolova Vlade Republike Hrvatske, Institut za zdravstvo i socijalnu skrb Republike Finske i Predstavništvo Europske komisije u Republici Hrvatskoj održali su svečano otvaranje Twinning projekta “Podrška ravnopravnosti spolova” financiranog u sklopu Prijelaznog instrumenta EU pomoći za Republiku Hrvatsku.

Opširnije

23svi
2016

Program razminiranja na područjima pogođenim poplavama – Osječko-baranjska županija

Svečanom Završnom konferencijom u Osijeku obilježen je završetak projekta pod nazivom «Program razminiranja na područjima pogođenim poplavama – Osječko-baranjska županija» financiranog sredstvima Europske unije u okviru programa IPA komponenta I - Pomoć u tranziciji i jačanje institucija za 2011. godinu. Ovim Projektom u Osječko-baranjskoj županiji razminirano je 4,3 km2 minski sumnjivog područja. Ukupna vrijednost cjelokupnog Projekta iznosi 29.981.080 kuna.

Opširnije

19svi
2016

“Osiguravanje optimalne zdravstvene skrbi za osobe s problemima mentalnog zdravlja”

Ministastvo zdravlja održalo je svečanost otvorenja projekta “Osiguravanje optimalne zdravstvene skrbi za osobe s problemima mentalnog zdravlja” koji se financira kroz Prijelazni instrument EU-a za Hrvatsku. Projekt, vrijedan 670.000,00 EUR, provode Trimbos Institut, Nizozemski institut za mentalno zdravlje i ovisnosti i Ministarstvo zdravlja Republike Hrvatske i Hrvatski zavod za javno zdravstvo.

Opširnije

Nivas info@nivas.hr
Nivas.hr | Uploading 24/7
Interactive Design & Development
Ladislava Štritofa 1
Zagreb 10000 Croatia
Work 385-(0)1 | 2320-541