SAFU | Središnja agencija za financiranje i ulaganje


Primjeri EU projekata u Hrvatskoj

Vijesti i najave

Sve vijesti

25kolo
2016

Oglasi za radna mjesta u okviru Twinning projekta iz IPA 2012: "Jačanje politike i kapaciteta za smanjenje neprijavljenog rada"

Oglasi za radna mjesta u okviru Twinning projekta iz IPA 2012: "Jačanje politike i kapaciteta za smanjenje neprijavljenog rada" se nalaze u privitku.

Odricanje od odgovornosti: Ugovorno tijelo za predmetne oglase je institucija zemlje članice EU u svojstvu Twinning partnera. SAFU ne preuzima odgovornost koja bi na bilo koji način mogla proizaći iz objavljenih oglasa.

Dokumenti:

Job Advertisement - RTA Assistant Job Advertisement - Language Assistant

23kolo
2016

11 regionalnih koordinatora dobilo bespovratna sredstva iz EU fondova

U Osijeku je održano svečano potpisivanje ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava regionalnim koordinatorima, odnosno certificiranim regionalnim razvojnim agencijama, za provedbu aktivnosti koje će doprinijeti povećanju apsorpcije sredstava iz EU fondova. Svečanom potpisivanju prisustvovali su: ministar regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Tomislav Tolušić, ravnatelj Središnje agencije za financiranje i ugovaranje projekata i programa EU (SAFU) Tomislav Petric i čelnici 11 regionalnih koordinatora s kojima su potpisani ugovori o dodjeli bespovratnih sredstava.

Opširnije

19kolo
2016

Oglas za radna mjesta u okviru Twinning projekta iz Prijelaznog instrumenta

Oglas za radna mjesta u okviru Twinning projekta iz Prijelaznog instrumenta nalazi se u privitku.

Odricanje od odgovornosti: Ugovorno tijelo za predmetni oglas je institucija zemlje članice EU u svojstvu Twinning partnera. SAFU ne preuzima odgovornost koja bi na bilo koji način mogla proizaći iz objavljenog oglasa.

Dokumenti:

Advertisement RTA Assistants 1 August 2016
Nivas info@nivas.hr
Nivas.hr | Uploading 24/7
Interactive Design & Development
Ladislava Štritofa 1
Zagreb 10000 Croatia
Work 385-(0)1 | 2320-541