Otvorena vrata „Financijsko upravljanje EU projektima kod ugovora o uslugama, specifičnih ugovora i ugovora o bespovratnim sredstvima – početna radionica“

Osnovne informacije:
Središnja agencija za financiranje i ugovaranje programa i projekata Europske unije organizira radionicu u sklopu Otvorenih vrata na temu „Financijsko upravljanje EU projektima kod ugovora o uslugama, specifičnih ugovora i ugovora o bespovratnim sredstvima – početna radionica“.
Radionica će se održat će u srijedu, 27. ožujka 2013. od 9:00 do 16:15 sati u SAFU, Velika dvorana, Ulica grada Vukovara 284, zgrada C, 5. kat, a vodit će je gđa Andrijana Jurin Vidović i gđa Mandica Barnjak, savjetnice u Uredu za financije i računovodstvo (SAFU).

Ciljna skupina:
Radionica je namijenjena djelatnicima u tijelima državne uprave i javnom sektoru koji žele naučiti više o financijskom upravljanju projektima koji se financiraju iz EU fondova.

Svi programi edukacije koje provodi Središnja agencija za financiranje i ugovaranje programa i projekata EU namijenjeni su isključivo djelatnicima državne i javne uprave, s naglaskom na institucije korisnice projekata financiranih iz IPA programa i IPA provedbenim tijelima te provedbenim tijelima za strukturne fondove.

Kratki program:
Radionica je koncipirana tako da se kroz primjere iz prakse i vježbe prolazi kroz tri vrste ugovora – ugovore o uslugama, specifične ugovore i ugovore o bespovratnim sredstvima. Na radionici će se pojasniti temeljne odrednice ovih ugovora te financijsko praćenje odnosno upravljanje provedbom projekata. Također, predavači će kroz praktične vježbe objasniti polaznicima procedure kontrole financijskih izvješća za navedene vrste ugovora.

Kako se prijaviti?
On-line prijava: Kliknite na opciju „Prijavi se“ te ostavite svoje podatke. Ukoliko prijava bude uspješna dobit ćete potvrdu o mogućnosti sudjelovanja nakon završetka roka za prijave.
On-line prijave će biti omogućene 10-ak dana prije datuma održavanja radionice.

Ispravno popunjene prijave za sudjelovanje na ovoj radionici primaju se do petka, 22. ožujka 2013. do 12 sati.

Skip to content