Otvorena vrata „On-the-spot kontrole“

Osnovne informacije:
Središnja agencija za financiranje i ugovaranje programa i projekata Europske unije organizira predavanje u sklopu Otvorenih vrata na temu „On-the-spot kontrole”.
Predavanje će se održat će u četvrtak, 3. svibnja 2012. godine od 9.00 do 12.15 sati u Velikoj dvorani, SAFU.
Predavači će biti gosp. Juraj Ivanković, voditelj odjela u Uredu za osiguranje kvalitete dokumenata, gosp. Tibor Kallay, savjetnik u Uredu za osiguranje kvalitete dokumenata i gđa Dunja Bonacci Skenderović, savjetnica u Uredu za pripremu i provedbu projekata.

Ciljna skupina:
Predavanje je namijenjeno djelatnicima Jedinica za provedbu projekata, a cilj predavanja je upoznavanje s novim procedurama za provedbu terenskih posjeta koje su stupile na snagu tijekom 2011. godine.

Kratki program:
Predavanje uključuje teorijski dio u kojem će se polaznici upoznati s novim procedurama u provođenju terenskih posjeta i obvezama pojedinih institucija u sustavu EU fondova te praktični dio koji će pokazati specifičnosti terenskih posjeta po pojedinim vrstama ugovora.

Kako se prijaviti?
On-line prijava: Kliknite na opciju „Prijavi se“ te ostavite svoje podatke. Ukoliko prijava bude uspješna dobit ćete potvrdu o mogućnosti sudjelovanja nakon završetka roka za prijave.
Ispravno popunjene prijave za sudjelovanje na ovom predavanju primaju se četvrtka, 26. travnja 2012. do 12 sati.

Skip to content