Otvorena vrata "On-the-spot kontrole"

Osnovne informacije:
Središnja agencija za financiranje i ugovaranje programa i projekata Europske unije organizira predavanje u sklopu Otvorenih vrata na temu „On-the-spot kontrole”.
Predavanje će se održat će u srijedu, 19. prosinca 2012. godine od 9:00 do 12:15 sati u Velikoj dvorani, SAFU.
Predavači će biti gosp. Tibor Kallay, voditelj odjela u Uredu za osiguranje kvalitete dokumenata i gđa Iva Kreković, savjetnica u Uredu za osiguranje kvalitete dokumenata.

Ciljna skupina: Predavanje je namijenjeno djelatnicima Jedinica za provedbu projekata, a cilj predavanja je upoznavanje s novim procedurama za provedbu terenskih posjeta koje su stupile na snagu u rujnu 2012. godine.

Kratki program:
Predavanje uključuje teorijski dio u kojem će se polaznici upoznati s novim procedurama u provođenju terenskih posjeta i obvezama pojedinih institucija u sustavu EU fondova te praktični dio koji će pokazati specifičnosti terenskih posjeta po pojedinim vrstama ugovora.

Kako se prijaviti?
On-line prijava: Kliknite na opciju „Prijavi se“ te ostavite svoje podatke. Ukoliko prijava bude uspješna dobit ćete potvrdu o mogućnosti sudjelovanja nakon završetka roka za prijave.
Ispravno popunjene prijave za sudjelovanje na ovom predavanju primaju se petka, 14. prosinca 2012. do 12 sati.

Skip to content