Otvorena vrata "Postupak ocjenjivanja ponuda u kontekstu pretpristupnih programa EU – početna radionica"

„Postupak ocjenjivanja ponuda u kontekstu pretpristupnih programa EU – početna radionica“

Osnovne informacije:
Središnja agencija za financiranje i ugovaranje programa i projekata Europske unije organizira radionicu u sklopu Otvorenih vrata na temu „Postupak ocjenjivanja ponuda u kontekstu pretpristupnih programa EU – početna radionica“.
Radionica će se održat će u srijedu, 11. travnja 2012. od 9:00 do 16:15 sati u Velikoj dvorani, SAFU, a vodit će je gosp. Ivan Miljak, savjetnik u Uredu za ugovaranje.

Ciljna skupina:
Radionica je namijenjena djelatnicima u tijelima državne uprave i javnom sektoru koji žele dobiti osnovni uvid u postupke ocjenjivanja ponuda u kontekstu pretpristupnih programa Europske unije.

Kratki program:
Radionica će kroz teorijski dio te primjere iz prakse i vježbe razjasniti ulogu odbora za ocjenjivanje te postupak ocjenjivanja i odabira ponuda za Ugovore o pružanju usluga, Ugovore o dodjeli bespovratnih sredstava, Ugovore o nabavi roba, Ugovore o izvođenju radova te Twinning i Twinning light ugovore.

Kako se prijaviti?
On-line prijava: Kliknite na opciju „Prijavi se“ te ostavite svoje podatke. Ukoliko prijava bude uspješna dobit ćete potvrdu o mogućnosti sudjelovanja nakon završetka roka za prijave.
Ispravno popunjene prijave za sudjelovanje na ovoj radionici primaju se do utorka, 10. travnja 2012. do 12 sati.

Skip to content