Otvorena vrata "Priprema natječajne dokumentacije kod ugovora o izvođenju radova – početna radionica"

U okviru projekta „Otvorena vrata“ Središnje agencije za financiranje i ugovaranje programa i projekata EU u u srijedu, Osnovne informacije:
Središnja agencija za financiranje i ugovaranje programa i projekata Europske unije organizira radionicu u sklopu Otvorenih vrata na temu „Ugovori o izvođenju radova“.
Radionica će se održat će u srijedu, 14. prosinca 2011. od 9:00 do 16:15 sati u Velikoj dvorani, SAFU, a vodit će je gosp. Juraj Ivanković voditelj Odjela u Uredu za osiguranje kvalitete dokumenata.

Ciljna skupina: Radionica je namijenjena djelatnicima u tijelima državne uprave i javnom sektoru koji žele dobiti pregled osnovnih pojmova o pripremi natječajne dokumentacije te tijeku aktivnosti u provedbi za Ugovore o izvođenju radova.

Kratki program:
Radionica će kroz primjere iz prakse i vježbe razjasniti pripremu natječajne dokumentacije za Ugovore o izvođenju radova (priprema tehničke dokumentacije, priprema najave, objave nadmetanja i Tender Dossier-a) te tijek aktivnosti u provedbi projekata.

Kako se prijaviti?
On-line prijava: Kliknite na opciju „Prijavi se“ te ostavite svoje podatke. Ukoliko prijava bude uspješna dobit ćete potvrdu o mogućnosti sudjelovanja nakon završetka roka za prijave.
Ispravno popunjene prijave za sudjelovanje na ovoj radionici primaju se do petka, 9. prosinca 2011. do 12 sati.
(od 9:00 do 16:15 sati) u Velikoj dvorani, Ulica grada Vukovara 284, zgrada C, 5. kat, održat će se predavanje na temu „Ugovori o radovima".

Skip to content