Otvorena vrata: „Provedba i praćenje projekata“

Osnovne informacije:
Središnja agencija za financiranje i ugovaranje programa i projekata Europske unije organizira radionicu u sklopu Otvorenih vrata na temu „Provedba i praćenje projekata“. Radionica će se održati 26. i 27. veljače 2014. godine od 9:00 do 16:00 sati u SAFU, Velika dvorana, Ulica grada Vukovara 284, zgrada C, 5. kat, a vodit će je gđa Ivana Šipić, voditeljica Službe za izobrazbu u Uredu za izobrazbu i upravljanje ljudskim potencijalima te gđa Sandra Šumera, stručna savjetnica i gosp. Dalibor Puhar, viši stručni savjetnik u Uredu za pripremu i provedbu projekata iz programa IPA I i Prijelaznog instrumenta.

Ciljna skupina:
Svi programi edukacije koje provodi Središnja agencija za financiranje i ugovaranje programa i projekata EU namijenjeni su isključivo djelatnicima državne i javne uprave, s naglaskom na institucije korisnice projekata financiranih iz IPA programa i IPA provedbenim tijelima te provedbenim tijelima za strukturne fondove.

Kratki program:
Sudionici radionice bit će upoznati s procedurama i praksom u provedbi već ugovorenih projekata u okviru I. komponente IPA programa. Detaljnije će, kroz vježbe i primjere iz prakse, biti obrađeni mehanizam nadzora nad provedbom projekata, procedure izvještavanja te metodologija provođenja terenskih provjera u svim vrstama ugovora.

Kako se prijaviti?
On-line prijava: Kliknite na opciju „Prijavi se“ te ostavite svoje podatke. Ukoliko prijava bude uspješna dobit ćete potvrdu o mogućnosti sudjelovanja nakon završetka roka za prijave.

Ispravno popunjene prijave za sudjelovanje na ovoj radionici primaju se do srijede, 19. veljače 2014.

Skip to content