Otvorena vrata: „Twinning ugovori“

Osnovne informacije:
Središnja agencija za financiranje i ugovaranje programa i projekata Europske unije organizira radionicu u sklopu Otvorenih vrata na temu „Twinning ugovori“.
Radionica će se održat će u srijedu, 27. studenoga 2013. od 9:00 do 12:15 sati u SAFU, Velika dvorana, Ulica grada Vukovara 284, zgrada C, 5. kat, a vodit će je gđa Nives Albaneze stručna savjetnica i gosp. Aleksandar Pešić viši stručni savjetnik u Uredu za twinning.

Ciljna skupina:
Radionica je namijenjena djelatnicima u tijelima državne uprave i javnom sektoru koji žele dobiti pregled osnovnih pojmova o pripremi twinning projektnog sažetka te provedbi twinning i twinning light ugovora.

Svi programi edukacije koje provodi Središnja agencija za financiranje i ugovaranje programa i projekata EU namijenjeni su isključivo djelatnicima državne i javne uprave, s naglaskom na institucije korisnice projekata financiranih iz IPA programa i IPA provedbenim tijelima te provedbenim tijelima za strukturne fondove.

Kratki program:
Radionica će kroz primjere iz prakse razjasniti pravila i procedure za pripremu twinning projektnog sažetka te dati osvrt na specifične teme pri pripremi i provedbi twinning i twinning light ugovora.

Kako se prijaviti?
On-line prijava: Kliknite na opciju „Prijavi se“ te ostavite svoje podatke. Ukoliko prijava bude uspješna dobit ćete potvrdu o mogućnosti sudjelovanja nakon završetka roka za prijave.
On-line prijave će biti omogućene 10-ak dana prije datuma održavanja radionice.

Ispravno popunjene prijave za sudjelovanje na ovoj radionici primaju se do petka, 22. studenoga 2013. do 12 sati.

Skip to content