Otvorena vrata „Ugovori o pružanju usluga – početna radionica“

Osnovne informacije:
Središnja agencija za financiranje i ugovaranje programa i projekata Europske unije organizira radionicu u sklopu Otvorenih vrata na temu „Ugovori o pružanju usluga – početna radionica“.
Radionica će se održati u srijedu, 23. siječnja 2013. od 9:00 do 16:15 sati u Velikoj dvorani, SAFU, a vodit će je gđa Andrijana Jurin Vidović, savjetnica u Uredu za financije i računovodstvo te gosp. Neven Drozdek i gosp. Zvonimir Marić, savjetnici u Uredu za osiguranje kvalitete dokumenata.

Ciljna skupina:
Radionica je namijenjena djelatnicima u tijelima državne uprave i javnom sektoru koji žele dobiti pregled osnovnih pojmova vezanih za pripremu natječajne dokumentacije te provedbu ugovora o pružanju usluga.

Kratki program:
Radionica je osmišljena na način da kroz prezentiranje osnovnih pojmova i odredbi, te kroz primjere iz prakse i vježbe prolazi kroz cjelokupan tijek pripreme i provedbe ugovora o uslugama. Također, predavači će kroz praktične vježbe objasniti polaznicima procedure kontrole financijskih izvješća za navedene vrste ugovora.

Kako se prijaviti?
On-line prijava: Kliknite na opciju „Prijavi se“ te ostavite svoje podatke. Ukoliko prijava bude uspješna dobit ćete potvrdu o mogućnosti sudjelovanja nakon završetka roka za prijave.
Ispravno popunjene prijave za sudjelovanje na ovoj radionici primaju se do petka, 18. siječnja 2013.

Skip to content