Otvorena vrata „Usporedba PRAG-a sa zakonodavstvom javne nabave Republike Hrvatske“

Osnovne informacije:
Središnja agencija za financiranje i ugovaranje programa i projekata Europske unije organizira predavanje u sklopu Otvorenih vrata na temu „Usporedba PRAG-a sa zakonodavstvom javne nabave Republike Hrvatske ”.

Predavanje će se održat će u četvrtak,, 5. prosinca 2013. od 09:00 do 16:00 sati u SAFU, Velika dvorana, Ulica grada Vukovara 284, zgrada C, 5. kat.
Predavačice su gđa Maja Kušt, stručnjakinja sa dugogodišnjim iskustvom u području javne nabave i gđa Nina Čulina iz Uprave za sustav javne nabave, Ministarstvo gospodarstva.

Ciljna skupina:
Programi edukacije koje provodi Središnja agencija za financiranje i ugovaranje programa i projekata EU namijenjeni su isključivo djelatnicima državne i javne uprave, s naglaskom na institucije korisnice projekata financiranih iz IPA programa i IPA provedbenim tijelima/budućim provedbenim tijelima za strukturne fondove.

Kako se prijaviti?
On-line prijava: Kliknite na opciju „Prijavi se“ te ostavite svoje podatke. Ukoliko prijava bude uspješna dobit ćete potvrdu o mogućnosti sudjelovanja nakon završetka roka za prijave.
On-line prijave će biti omogućene 10-ak dana prije datuma održavanja predavanja.

Ispravno popunjene prijave za sudjelovanje na predavanju primaju se do petka, 29. studenoga 2013. do 12 sati.

Skip to content