• EU logo
  • OPKK logo
  • EU fondovi logo
  • Izrada internetske stranice sufinancirana je sredstvima tehničke pomoći Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija“ iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

31.10.2014. - Edukacije

„Shema dodjele bespovratnih sredstava za poslovnu infrastrukturu“, svečano uručenje ugovora

U organizaciji Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije te Središnje agencije za financiranje i ugovaranje programa i projekata Europske unije (SAFU) u ponedjeljak, 16. lipnja 2014. godine bit će svečano uručeni i predstavljeni ugovori iz 3. poziva „Sheme dodjele bespovratnih sredstava za poslovnu infrastrukturu“.

31.10.2014. - Novosti

Shema dodjele bespovratnih sredstava za poslovnu infrastrukturu, svečano uručenje ugovora

Projekt je sufinanciran od strane Europskog fonda za regionalni razvoj u okviru Operativnoga programa Regionalna konkurentnost 2007. – 2013. Ukupan iznos sredstava je 70 milijuna kuna. Cilj ove sheme odnosi se na ulaganje u razvoj nove i postojeće infrastrukture u poslovnim zonama, razvoj novih i postojećih poslovnih inkubatora i ostalih subjekata za pružanje potpore malom i srednjem poduzetništvu, te ulaganje u razvoj javne turističke infrastrukture. Ovom prilikom predstavit će se projekti osam jedinica lokalne i regionalne samouprave, jedne javne ustanove i jednoga poduzetničkog centra koji su postali korisnici sheme. Potpredsjednik Vlade i ministar regionalnoga razvoja i fondova Europske unije prof. dr. sc. Branko GrčićNataša Mikuš Žigman, ravnateljica SAFU-a, obratit će se nazočnima, a ugovore će uručiti potpredsjednik Vlade Grčić.

Datum i vrijeme: 16. lipnja 2014. godine u 11 sati

Mjesto: Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije

            Konferencijska dvorana, 2. kat, Račkoga 6, Zagreb

Skip to content