U SAFU održana edukacija za korisnike iz NPOO

U Središnjoj agenciji za financiranje i ugovaranje programa i projekata Europske unije je održana edukacija korisnike u okviru ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava financiranih iz Nacionalnog plana oporavka i otpornosti 2021.-2026.

Radi se o trećoj po redu edukaciji za korisnike koji svoje projekte provode u okviru Poziva Regionalna diversifikacija i specijalizacija hrvatskog turizma kroz ulaganja u razvoj turističkih proizvoda visoke dodane vrijednosti.

Korisnici su na edukaciji dobili informacije vezano za propisane ugovorne obveze, prihvatljivost troškova, rokove u provedbi, provjere na licu mjesta,  provedbu javne nabave i ugovora o građenju. Također, prikazani su primjeri dobre prakse i najčešćih pogrešaka, a korisnici su dobili sve relevantne informacije potrebne za uspješnu provedbu projekata.

Edukaciju su održali Zvonimir Marić iz Ureda za kontrolu provedbe projekata I, Jelena Duktaj Ćurić iz Ureda za infrastrukturne i građevinske radove, Ana Blažičević Ureda za provjeru nabave II te Vlatka Marjanović iz Ureda za provjeru nabave III.

Skip to content