3lhd office – softversko rješenje arhitektonskog ureda

Opis: Cilj projekta je povećanje konkurentnosti Studija 3LHD uvođenjem novog softverskog rješenja koje će objediniti većinu postojećih poslovnih procesa arhitektonskog ureda u jedinstveno poslovno rješenje – 3LHD Office – softversko rješenje za arhitektonski ured.

Različiti poslovni procesi se trenutačno vode i administriraju na način da se informacije upisuju u različite word datoteke i excel tablice, koje nisu povezane niti postoji određeni sustav označavanja koji bi omogućio povezivanje. To znatno usporava planiranje aktivnosti, upravljanje resursima, procjenu troškova, praćenje realizacije projekta, uspoređivanje realizacije s planom i kontrolu nad projektima. 3LHD Office je zamišljen kao poslovni alat koji bi ubrzao sve te aktivnosti, povećao učinkovitost i konkurentnost.

Ciljne skupine projekta su: poduzetnik, zaposlenici, dobavljači, klijenti, lokalna zajednica.

Projekt će poduzetniku, Studiju 3LHD, omogućiti daljnji razvoj i rast. Zaposlenici će imati bolje uvjete rada, a savladat će i dodatne vještine što će podići njihovu konkurentnost na tržištu rada. Dobavljači (projektanti) će imati mogućnost korištenje dijela softverskog rješenja s informacijama koje su njima potrebne što će im uvelike olakšati rad i smanjiti potrebno vrijeme za izvršavanje zadataka i tako povećati njihovu konkurentnost.

Klijenti će dobiti kvalitetniju i povoljniju uslugu, a lokalna zajednica odnosno Grad Zagreb će imati koristi od povećanja gospodarske aktivnosti, očuvanja radnih mjesta, te većeg priljeva sredstava u proračun od poreza i prireza.

Projekt je sufinanciran iz Europskog fonda za regionalni razvoj u okviru Operativnog programa \”Regionalna konkurentnost\”.

Skip to content