Humanitarna akcija djelatnika SAFU-a: pokloni za djecu Dječje bolnice Srebrnjak

Inače, ovo je deseta godina zaredom kako SAFU organizira blagdansku humanitarnu akciju. Prošlih godina pomoć je išla sljedećim udrugama:

2018. godina – organizirali smo akciju prikupljanja didaktičkih igrački za mališane koji su korisnici Specijalne bolnice za zaštitu djece s neurorazvojnim i motoričkim smetnjama –  Goljak

2017. godina – pomogli smo udruzi Dom nade kroz projekt „Dnevni boravak za beskućnike“ za koji smo nabavljali razne potrepštine nužne za svakodnevni život.

2016. godina – darivali smo djecu iz udruge Mali zmaj sukladno njihovim željama (pismima) ili dobi i spolu.

2015. godina – sakupljali smo prehrambene i higijenske proizvode za udrugu „Dječja sreća“ koja pomaže djeci i socijalno ugroženim obiteljima.

2014. godina – hranu i higijenske potrepštine za blagdanske pakete donirali smo udruzi „Fb humanitarci“ koja snabdijeva obitelji sa šireg područja Zagreba.

2013. godina – udruzi „Djeca prva“ donirali smo odjeću i igračke kako bi uljepšali blagdansko vrijeme velikom broju djece, stalnim korisnicima udruge.

2012. godina – odjeću, igračke, hranu i razne higijenske potrepštine darovali smo udruzi „Zagrebački bokci“.

2011. godina – humanitarnoj udruzi „Susjed susjedu pomaže“ koja snabdijeva siromašne obitelji iz Zagreba donirali smo razne potrepštine.

2010. godina – pomoć u higijenskim potrepštinama i odjeći išla je za korisnike Caritasove „Kuće ljubavi“ u kojoj su smještena novorođenčad i djeca do tri godine te nezbrinute majke i trudnice.

Posebno zahvaljujemo svim kolegama koji su sudjelovali i svojim doprinosom pomogli u realizaciji još jedne humanitarne akcije.

Skip to content