Humanitarna blagdanska akcija zaposlenika SAFU-a za Specijalnu bolnicu za zaštitu djece s neurorazvojnim i motoričkim smetnjama – Goljak

Zahvaljujemo svim kolegama koji su sudjelovali u akciji.

U prijašnjim humanitarnim blagdanskim akcijama pomoć je išla sljedećim udrugama:

2017. godina – pomogli smo udruzi Dom nade kroz projekt „Dnevni boravak za beskućnike“ za koji smo nabavljali razne potrepštine potrebne za svakodnevni život.

2016. godina – darivali smo djecu iz udruge Mali zmaj sukladno njihovim željama(pismima) ili dobu i spolu.

2015. godina – sakupljali smo prehrambene i higijenske proizvode za udrugu „Dječja sreća“ koja pomaže djeci i socijalno ugroženim obiteljima.

2014. godina – hranu i higijenske potrepštine za blagdanske pakete donirali smo udruzi „Fb humanitarci“ koja snabdijeva obitelji sa šireg područja Zagreba.

2013. godina – udruzi „Djeca prva“ donirali smo odjeću i igračke kako bi uljepšali blagdansko vrijeme velikom broju djece, stalnim korisnicima udruge.

2012. godina – odjeću, igračke, hranu i razne higijenske potrepštine darovali smo udruzi „Zagrebački bokci“.

2011. godina – humanitarnoj udruzi „Susjed susjedu pomaže“ koja snabdijeva siromašne obitelji iz Zagreba donirali smo razne potrepštine.

2010. godina – pomoć u higijenskim potrepštinama i odjeći išla je za korisnike Caritasove „Kuće ljubavi“ u kojoj su smještena novorođenčad i djeci do tri godine, te nezbrinute majke i trudnice.

Skip to content