Informativne radionice Poziva na dostavu projektnih prijedloga „Unapređivanje infrastrukture za pružanje socijalnih usluga u zajednici kao podrška procesu deinstitucionalizacije – druga faza“

Radionice se održavaju u organizaciji Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije 16., 18. i 25. rujna 2019. godine.

Na početnoj radionici koja je održana 16. rujna sudionicima su se obratili: ministrica za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, Vesna Bedeković, ravnatelj Središnje agencije za financiranje i ugovaranje programa i projekata Europske unije, Tomislav Petric i Sanja Slunjski iz Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije te svima zaželjeli uspješan i produktivan radni dan.

Cilj ovih radionica je upoznati sudionike s prihvatljivošću prijavitelja i partnera na predmetnom Pozivu, s kriterijima odabira, procedurama podnošenja projektnih prijedloga i ocjenjivanja te približiti postupak odabira projekata za unaprjeđenje socijalne infrastrukture sa svrhom provođenja procesa deinstitucionalizacije, transformacije i/ili procesa prevencije institucionalizacije kako bi se smanjio broj institucionaliziranih ranjivih skupina te omogućio njihov proces inkluzije.

Na informativnim radionicama sudjeluju predstavnici Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije, Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku i Središnje agencije za financiranje programa i projekata Europske unije koji predstavljaju poziv i odgovaraju na pitanja sudionika radionica.

Izvor: https://razvoj.gov.hr/vijesti/8

Skip to content