Izbor za najuspješniji lokalni EU projekt 2015.-2016. – glasujte za Vaše favorite

Projekte su nominirali regionalni koordinatori (regionalne razvojne agencije), a pokrivaju brojna područja: poduzetništvo i razvoj poslovne infrastrukture, istraživanje i inovacije, zaštitu okoliša, socijalnu uključenost i zapošljavanje te poljoprivredu i zastupljeni su na području cijele Hrvatske, od Srijema i Slavonije preko Zagreba i Like do Istre i Dalmacije.

Glasovanje za najuspješniji projekt je otvoreno od 7. do 21. ožujka 2017. godine, a nominirane projekte možete pronaći OVDJE. Uspješno ćete glasovati ako kliknete tipku odaberi koja se nalazi u dnu opisa svakog nominiranog projekta te potvrdite svoj izbor klikom na tipku glasuj koja se nalazi na dnu stranice. Glasati je moguće samo jednom, a da bi bilo prihvaćeno, potrebno je odabrati ukupno tri projekta koje smatrate posebno uspješnim. 

Informirajte se o tome što je sve moguće financirati sredstvima Europske unije te nam pomozite u promociji uspješnih lokalnih EU projekata. Možda vam ovi primjeri pomognu da i sami dobijete ideju za projekt te ju prijavite za sredstva iz EU fondova.  

Skip to content