Javni poziv za neovisne procjenitelje za dodjelu bespovratne pomoći za projekt „Potpora povećanju konkurentnosti malog i srednjeg poduzetništva“

Rok za dostavu ponuda: 15. veljače 2012.

Središnja agencija za financiranje i ugovaranje raspisala je 19. prosinca 2011. godine natječaj za podnošenje projektnih prijedloga u okviru projekta „Potpora povećanju konkurentnosti malog i srednjeg poduzetništva“. Cilj projekta je povećanje konkurentnosti malog i srednjeg poduzetništva u Republici Hrvatskoj, dodjelom bespovratnih sredstava malim i srednjim poduzetnicima za ulaganja u tehnologije i proizvodne metode koje promiču zeleno gospodarstvo te u povećanje razvojnih potencijala za nove i konkurentne proizvode usklađene s eko i drugim međunarodnim standardima. Bespovratna sredstva koja se dodjeljuju iz Operativnog programa za regionalnu konkurentnost – IPA komponente IIIc, prvi puta su direktno namijenjena malim i srednjim poduzetnicima. Ukupna vrijednost bespovratnih sredstava predviđenih za dodjelu malim i srednjim poduzetnicima iznosi 3.000.000 €.

Detaljne informacije o objavljenom natječaju dostupne su na web stranicama Središnje agencije za financiranje i ugovaranje –  safu.hr.

Ministarstvo poduzetništva i obrta raspisuje ovaj Javni poziv u svrhu uspostave baze neovisnih procjenitelja kako bi se osigurao dovoljan broj kvalificiranih stručnjaka koji će procjenjivati projektne prijedloge pristigle i u okviru ovog prvog natječaja za „Potporu povećanju konkurentnosti malog i srednjeg poduzetništva“.

Neovisni procjenitelji imaju pravo na naknadu za svoj rad.

Zbog skorog početka evaluacije projektnih prijedloga, sve zainteresirane molimo da svoje prijave dostave najkasnije do 15. veljače 2012. godine na:

Ministarstvo poduzetništva i obrta

Ulica grada Vukovara 78

10000 Zagreb

(PRIJAVA –  PROCJENITELJI)

kao i na e-mail adresu: [email protected]

Detaljne informacije o ovom Javnom pozivu možete naći ispod ove obavijesti

Napomena: javni poziv ostaje otvoren i nakon ovdje navedenog datuma u svrhu stvaranja trajne baze neovisnih procjenitelja projektnih prijedloga za naredne natječaje u nadležnosti Ministarstva poduzetništva i obrta.

VEZANI DOKUMENTI:

Skip to content