NAJAVA – Informativno-edukativno događanje EU fondovi 2021.-2027 – Nove prilike, Virovitica

Odgovore na ova i brojna druga pitanja potražite na informativno-edukativnim događanjima pod nazivom „EU fondovi 2021.-2027. – Nove prilike“ u organizaciji Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije. Početak je ovo ciklusa javnog predstavljanja novih mogućnosti financiranja projekata i partnerskih konzultacija o strateškim dokumentima koji su u pripremi.

Kroz seriju ovih informativno-edukativnih događanja zainteresirana javnost dobit će priliku iz prve ruke saznati o tijeku izrade strateških dokumenata za korištenje EU fondova u financijskom razdoblju 2021.-2027., o novim mogućnostima financiranja projekata, o velikim i strateškim projektima u pripremi te o promjenama koje će omogućiti brže i lakše korištenje EU fondova. Uz praćenje različitih prezentacija, predavanja i panel rasprava moći ćete dobiti i odgovore na vaša pitanja od predstavnika različitih institucija iz sustava upravljanja i kontrole EU fondova.

Novo događanje u nizu održat će se u Virovitici, ponedjeljak 26. travnja 2021. godine, u trajanju od 9:30 do 13:00 sati.

Bitno  je istaknuti da će sva događanja biti organizirana u skladu s važećim epidemiološkim mjerama i uz prijenos uživo putem interneta.

Za više informacija o tome kako sudjelovati i samom programu molimo posjetite: https://strukturnifondovi.hr/aktivnosti/eu-fondovi-2021-2027-nove-prilike/

 

Skip to content