Održani Dani otvorenih vrata za studente

Predavanje na temu „Sustavi upravljanja i provedbe programa EU u RH od 2000. do 2019.“ održala je pomoćnica ravnatelja za izobrazbu i upravljanje ljudskim potencijalima Tifani Šimunović Boban, dok je predavanje „Iskustva SAFU u provedbi projekata“ održala voditeljica Službe u Uredu za kontrolu provedbe projekata Iva Kovač.  

Nakon predavanja, studentima je omogućen i obilazak Ureda za kontrolu provedbe projekata gdje su se dobili priliku upoznati se sa svakodnevnim aktivnostima voditelja projekata. Kroz neformalni i opušteni pristup, saznali su koje su sve vještine i kompetencije potrebne za obavljanje posla, upoznali su se sa organizacijskom strukturom, korporativnom kulturom i vrijednostima koje SAFU njeguje.

Tijekom poludnevne edukacije na kojoj se studenti upoznaju s osnovnim informacijama o EU fondovima u Hrvatskoj, jedan od ciljeva edukacije je dati i cjelokupan pregled EU fondova i iskustva djelatnika SAFU-a provedbom, ali i konkretnim savjetima za zapošljavanje u sustavu EU fondova.

 

 

 

Skip to content