Otvoren studentski dom u Virovitici sufinanciran s 18,5 milijuna kuna bespovratnih EU sredstava

Uz mnogobrojne goste, bili su tu i domaćini, dekan Visoke škole Virovitica Oliver Jukić, voditeljica projekta Edita Tolušić, mnogobrojni dekani visokih škola i veleučilišta iz cijele Hrvatske, studenti…

Od nove akademske godine, u Studentskom domu, koji ima 58, jednokrevetnih i dvokrevetnih soba, pronaći će mjesto 108 studenata. Buduće studente dočekat će sjajni uvjeti, moderno opremljene jednokrevetne i dvokrevetne sobe, besplatan Internet, moderno uređen dnevni boravak, informatička učionica, profesionalne perilice i sušilice rublja i sve to za cijenu mjesečnog smještaja od samo 400 HRK. Inače, 83 posto studenata dolazi izvan područja grada Virovitice i imat će pravo na smještaj u Studentskom domu.

Investitor projekta je bila Visoka škola za menadžment u turizmu i informatici u Virovitici, a financiranje se temeljilo na Ugovoru o dodjeli bespovratnih sredstava za projekte financirane iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova. Ukupna vrijednost projekta je bila 18.524.301,88 HRK. Projekt Studentskog doma realiziran je zahvaljujući suradnji i angažmanu Visoke škole Virovitica, Razvojne agencije VIDRA, Virovitičko-podravske županije, Grada Virovitice.

Više informacija i fotografije možete potražiti na web stranici Studentskog doma Virovitica.

Izvor: www.vpz.hr

Skip to content