• EU logo
  • OPKK logo
  • EU fondovi logo
  • Izrada internetske stranice sufinancirana je sredstvima tehničke pomoći Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija“ iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

31.10.2014. - Novosti

Počeo novi Twinning projekt

Opći cilj ovoga projekta koji provodi Ministarstvo zdravstva, socijalne skrbi i javne sigurnosti Sjeverne Irske (UK) i Northern Ireland Care Overseas (NICO) je poboljšati zaštitu prava i interesa djece i mladih smještenih u domove za djecu i mlade s poremećajima u ponašanju. Ovaj projekt vrijedan 611.111,00€ financira Europska unija, a trajat će do prosinca 2013. godine. Svrha projekta je poboljšati kvalitetu rada stručnjaka koji rade u domovima za djecu i mlade s poremećajima u ponašanju. Svečanost otvorenja projekta pružit će sveobuhvatne informacije o strukturi i provedbi projekta te predstaviti očekivane rezultate projekta.

Projekt je od velikog značaja za Hrvatsku u procesu pridruživanja Europskoj uniji. Kroz provedbu projekta kapaciteti domova za odgoj djece i mladeži s poremećajem u ponašanju bit će ojačani u pogledu zaštite prava i interesa djece.

Skip to content