Radionice za zaposlenike javnog sektora u okviru IPA 2012 twinning projekta „Jačanje integriteta javnog sektora“ (CRO INTEGRITY) na temu: KAKO IZRADITI STRATEGIJE I PLANOVE INTEGRITETA U VAŠEM TIJELU?

Jedan od ključnih alata, osim već dostupnih etičkih kodeksa i kodeksa ponašanja, a koji se odnose na jačanje etičkih standarda, su i strategije i planovi integriteta za svako pojedino tijelo čija je izrada predviđena Strategijom suzbijanja korupcije za razdoblje od 2015. do 2020. godine. Kako bi se omogućila izrada strategija i planova integriteta, u sklopu projekta organizirat će se niz radionica na kojima će polaznici uz pomoć međunarodnih stručnjaka definirati rizike te osmisliti i razraditi smjernice koje će pomoći u jačanju institucionalnih kapaciteta pojedinog tijela u suzbijanu korupcije. Radionice su prilagođene zaposlenicima javnog sektora zaduženima za upravljanje ljudskim potencijalima, financijama, javnom nabavom i unutarnjom kontrolom kao i sve one koji u svojim tijelima aktivno rade sa strankama. Kako bi omogućili svim zainteresiranim polaznicima prisustvo na radionici na kojoj će predavati stručnjaci iz Finske i Francuske, iste će se organizirati u 5 različitih termina: 14. ožujka 2018.; 15. ožujka 2018.; 21. ožujka 2018.; 22. ožujka 2018. godine.

Tijekom trajanja radionice osiguran je simultani prijevod. Sve radionice započinju u 09:00 u prostorijama Državne škole za javnu upravu, Medulićeva 36 u Zagrebu.

Za registraciju i prisustvovanje radionici potrebno je prijaviti se slanjem e-maila na adresu

 

Skip to content