Ravnatelj SAFU-a u radnom posjetu Slavonskom Brodu

Ministar regionalnog razvoja i fondova EU Šime Erlić i ravnatelj Središnje agencije za financiranje i ugovaranje programa i projekata EU Dragan Jelić bili su u radnom posjetu Brodsko-posavskoj županiji.

Nakon održanog sastanaka s brodsko-posavskim županom Danijelom Marušićem, s ravnateljem “Opće bolnice Dr. Josip Benčević Slavonski Brod” Josipom Samardžićem je potpisan ugovor za projekt nabavke i montaže podizne platforme i uređenje ulaznog prostora i čekaonice zgrade psihijatrije i neurologije u Općoj bolnici.

Potpisivanje ugovora preduvjet je za početak radova izgradnje novog hidrauličnog dizala kojim će se pacijentima s težim dijagnozama i određenim stupnjem invaliditeta olakšati pristup kako samoj zgradi tako i njenim odjelima imajući u vidu kako se u predmetnoj zgradi nalazi i Jedinica moždanog udara s teško pokretnim, odnosno, nepokretnim pacijentima.

Nakon svečanosti potpisivanja Ugovora obiđen je Regionalni centar za biotehnološka istraživanja i razvoj Brodsko-posavske županije, čiji je cilj poticanje gospodarskog rasta u Brodsko-posavskoj županiji, temeljen na istraživačkim i razvojnim aktivnostima i transferu novih tehnologija u poljoprivredi.

Foto: HINA/MRRFEU

Skip to content