SAFU sudjeluje na Tjednu karijera „UNIN Connect Week“ Sveučilišta Sjever

U Varaždinu je otvoren Tjedan karijera „UNIN Connect Week“ Sveučilišta Sjever s ciljem spajanja studenata Sveučilišta i potencijalnih poslodavaca.

Nakon službenog dijela otvorenja, organizirana je panel rasprava „EU fondovi u funkciji razvoja hrvatskog gospodarstva, s osvrtom na NPOO” na kojoj su uz ministricu turizma i sporta Nikolinu Brnjac sudjelovali vršitelj dužnosti ravnatelja SAFU-a Dragan Jelić, predsjednik Uprave HAMAG BICRO-a Vjeran Vrbanec, predsjednik Uprave KONČAR Gordan Kolak, član Uprave HPB-a Ivan Soldo, direktor Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost  Luka Belan te državni tajnik za Središnji državni ured za razvoj digitalnog društva Bernard Gršić.

Tjedan karijera na Sveučilištu Sjever održava se od 8. do 12. svibnja u Sveučilišnom centru Varaždin i Sveučilišnom centru Koprivnica, a sudjeluje više od stotinjak najznačajnijih tvrtki i ustanova. Prepoznat je kao jedinstven događaj na kojem poslodavci, među kojima i SAFU, upoznaju studente, svoje buduće kadrove, a studenti ostvaruju izravnu suradnju s budućim poslodavcima od kojih mogu doznati kako pronaći svoje mjesto na tržištu rada. Pripremljen je i niz panel rasprava koje povezuju gospodarstvo i visoko obrazovanje.

Skip to content