Sastanak Sektorskog nadzornog odbora za praćenje I. komponente programa IPA (IPA TAIB Sectoral Monitoring Committee)

Sastankom je predsjedavao g. Velimir Žunac, državni tajnik Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije, ujedno i nacionalni koordinator za programe pomoći i suradnje s Europskom unijom.

Na sastanku se raspravljalo o financijskom upravljanju, aktivnostima nadzora i kontrole, izvedbi i prilagodbi projekata, te statusu IPA TAIB programa.

G. Tomislav Petric, Dužnosnik ovlašten za ovjeravanje  programa, ravnatelj SAFU, sa suradnicima, izvijestio je o provedbi  i financijskoj izvedbi IPA TAIB programa. Gđa Ivana Jakir Bajo, Nacionalna dužnosnica za ovjeravanje, sa suradnicima, izvijestila je o aktivnostima nadzora i kontrole IPA TAIB programa. G. Neven Šprlje, ravnatelj Agencije za reviziju sustava, izvijestio je o revizorskim nalazima i planu revizija za 2017. godinu. Gđa Maria Farrar-Hockley, voditeljica odjela Europske komisije i g. Sandro Ciganović, financijski menadžer, izvijestili su o zatvaranju decentraliziranih programa, planu evaluacija za 2017. godinu i komentirali izvješća sustava.

Skip to content