U SAFU održane dvije edukacije za korisnike

U Središnjoj agenciji za financiranje i ugovaranje programa i projekata Europske unije održane su dvije edukacije  za korisnike u okviru ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava financiranih iz Nacionalnog plana oporavka i otpornosti 2021.-2026.

Na edukacijama za korisnike iz Poziva Regionalna diversifikacija i specijalizacija hrvatskog turizma kroz ulaganja u razvoj turističkih proizvoda visoke dodane vrijednosti sudjelovalo je više od 40 predstavnika korisnika i partnera na projektu, a održali su ih Zvonimir Marić iz Ureda za kontrolu provedbe projekata I, Ana Gugić i Ivan Mustapić iz Ureda za infrastrukturne i građevinske radove, Nikolina Marić iz Ureda za provjeru nabave I te Ana Blažičević i Ines Vrbanec Ureda za provjeru nabave II.

Korisnici su na edukaciji dobili informacije vezano za propisane ugovorne obveze, prihvatljivost troškova, rokove u provedbi, provjere na licu mjesta,  provedbu javne nabave i ugovora o građenju. Također, prikazani su primjeri dobre prakse i najčešćih pogrešaka, a korisnici su dobili sve relevantne informacije potrebne za uspješnu provedbu projekata.

Skip to content