• EU logo
  • OPKK logo
  • EU fondovi logo
  • Izrada internetske stranice sufinancirana je sredstvima tehničke pomoći Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija“ iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

21.10.2021. - Projekti / Operativni program „Konkurentnost i kohezija“ 2014.-2020.

Izgradnja i opremanje Tehno parka Garešnica

Tehno park Garešnica nudi tvrtkama i pojedincima velik broj samostalnih poslovnih prostora koje mogu unajmiti po povoljnim uvjetima i prilagoditi svojim potrebama.
Samim time, razvija se i jača njihova djelatnost što ih čini konkurentnijima i prepoznatljivijima na tržištu stvarajući tako pozitivnu poduzetničku klimu na području grada Garešnice, ali i šire. #jedanodtisuću

25.3.2019. - Projekti / Operativni program „Konkurentnost i kohezija“ 2014.-2020.

Izgradnja i opremanje Tehno parka Garešnica

Opis projekta: Projekt izgradnje i opremanja Tehno parka Garešnica pridonijet će razvoju poduzetničke poslovne infrastrukture i povećanju broja proizvoda i usluga. Izgradnjom i uspostavom ovog inkubatora potiču se ulaganja na području Grada Garešnice. To će ujedno omogućiti olakšani rast i razvoj poduzetništva te privlačenje investicija za otvaranje novih radnih mjesta u malim i srednjim poduzećima. Objekt Tehno parka prostirat će se na površini od 1.770,19 m2, imat će 23 funkcionalne jedinice od kojih je 18 namijenjeno za iznajmljivanje sa svim pogodnostima za poduzetnike.

Fotografija: Grad Garešnica

Skip to content