• EU logo
  • OPKK logo
  • EU fondovi logo
  • Izrada internetske stranice sufinancirana je sredstvima tehničke pomoći Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija“ iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

21.10.2021. - Projekti / Operativni program „Konkurentnost i kohezija“ 2014.-2020.

Izgradnja trajektne luke Tkon – Faza I, Podfaza II

Osnovni cilj projekta je poboljšanje organizacije usluge pomorskog prijevoza tijekom cijele godine kako bi se otočkom stanovništvu osigurala dostupnost svakodnevnih aktivnosti te kako bi se u vrijeme vršnih opterećenja smanjile gužve, čekanja i zastoji što će u konačnici pridonijeti smanjenju opterećenja postojećih lučkih kapaciteta. Cilj projekta je dograditi postojeću luku od županijskog značaja u mjestu Tkon čime će se poboljšati usluga prijevoza tijekom cijele godine kako bi se otočkom stanovništvu osigurao preduvjet gospodarskog i društvenog razvoja.

Fotografija: Županijska lučka uprava Zadar

21.3.2019. - Projekti / Operativni program „Konkurentnost i kohezija“ 2014.-2020.

Izgradnja trajektne luke Tkon – Faza I, Podfaza II

Opis projekta: Osnovni cilj projekta je poboljšanje organizacije usluge pomorskog prijevoza tijekom cijele godine kako bi se otočkom stanovništvu osigurala dostupnost svakodnevnih aktivnosti te kako bi se u vrijeme vršnih opterećenja smanjile gužve, čekanja i zastoji što će u konačnici pridonijeti smanjenju opterećenja postojećih lučkih kapaciteta. Cilj projekta je dograditi postojeću luku od županijskog značaja u mjestu Tkon čime će se poboljšati usluga prijevoza tijekom cijele godine kako bi se otočkom stanovništvu osigurao preduvjet gospodarskog i društvenog razvoja.

Fotografija: Županijska lučka uprava Zadar

Skip to content