• EU logo
  • OPKK logo
  • EU fondovi logo
  • Izrada internetske stranice sufinancirana je sredstvima tehničke pomoći Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija“ iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

21.10.2021. - Projekti / Operativni program „Konkurentnost i kohezija“ 2014.-2020.

Poduzetnički inkubator Vinkovci

Poduzetnički inkubator Vinkovci #jedanodtisuću projekata kao hub ideja i znanja doprinosi razvoju grada Vinkovaca i okuplja poduzetnike koji svojim umrežavanjem, razmjenjivanjem ideja i iskustava jačaju poduzetničku klimu regije.

21.3.2019. - Projekti / Operativni program „Konkurentnost i kohezija“ 2014.-2020.

Poduzetnički inkubator Vinkovci

Opis projekta: Svrha projekta je poboljšanje dostupnosti poduzetničke poslovne infrastrukture i poslovnih usluga malim i srednjim poduzetnicima s ciljem njihovog olakšanog rasta i razvoja i stvaranja mogućnosti za otvaranje novih radnih mjesta na području Grada Vinkovaca i Vukovarsko-srijemske županije. Izgradnjom Poduzetničkog inkubatora Vinkovci osigurat će se standardizirani poslovni prostori visoke opremljenosti prilagođeni potrebama poduzetnika, kao i stručna podrška poslovnog savjetovanja, edukacije, povezivanja, prezentacije i promidžbe poduzetnicima u početnim i najkritičnijim fazama razvoja poduzeća čime će se povećati broj tvrtki koje opstaju na tržištu i stopa preživljavanja start-up tvrtki te potaknuti njihov rast i razvoj.

Fotografija: Grad Vinkovci

Skip to content