• EU logo
  • OPKK logo
  • EU fondovi logo
  • Izrada internetske stranice sufinancirana je sredstvima tehničke pomoći Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija“ iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

3.10.2017. - Projekti / Operativni program „Konkurentnost i kohezija“ 2014.-2020.

Rekonstrukcija bolničkog kompleksa i uspostava dnevne bolnice u Općoj bolnici \’\’Dr. Ivo Pedišić" Sisak kroz infrastrukturna ulaganja i opremanje

Opis projekta: Projektom će se izgraditi i opremiti Dnevna bolnica u sklopu novog Središnjeg paviljona Opće bolnice Sisak. Cilj je postići veću sigurnost zdravstvenog postupka i optimizaciju procesa rada. Objedinjavanje Dnevne bolnice u jedinstveni odjel i povećanje broja postelja s dosadašnjih 36 na 56, omogućit će brže i efikasnije zbrinjavanje pacijenata čime građani dobivaju kvalitetniju i efikasniju zdravstvenu uslugu, a bolnica bolje uvjete rada i niže troškove.

Projekt je usmjeren trima ciljanim skupinama – pacijentima kojima će se bitno povećati kvaliteta i dostupnost usluga u dnevnoj bolnici, zaposlenicima bolnice koji će dobiti bolje uvjete rada te upravi koja će moći osigurati kvalitetniju uslugu i učinkovitiji rad.

Skip to content